Mijn verhaal

Hoi ik ben geboren als Fergel.

Je zal me moeten bellen om te weten hoe je dat echt goed uitspreekt. En het zal je verbazen dat je geen mannenstem hoort al doet de naam je dat wel vermoeden.

17 jaar geploeterd voor de RA titel. 

De weg ernaar toe was lang en ongemakkelijk. 

De euforie was explosief maar kort.

Als ik mijn handtekening onder de jaarrekening zet moet de hele wereld daarop kunnen vertrouwen.

Hoe kan dat als ik geen vertrouwen in mijzelf heb?

Maar het betekende ook dat ik met directeuren aan tafel zou zitten.

Ik weet niet wat erger was… de tuchtraad of dat ik af zou gaan in de directiekamer.

Tijdens rapportbesprekingen met directeuren, had ik spijt dat ik accountant was geworden. Ik had niets zinnigs in te brengen en dan hoor je niet thuis tussen die hogere rangen en standen.

Ik wist best wel dat ik onzeker was…maar het idee dat de meeste vrouwen dit ook hebben was een schrale troost en was geen reden genoeg om hier iets aan te doen.

Totdat ik me realiseerde dat die angst er altijd al was en ook optrad in andere situaties zoals studie, sport, relaties en zich niet zomaar gewonnen zou geven. Als ik met deze angst door zou moeten leven zou ik die titel liever willen inleveren. 

Alleen… een baan met deadlines laat geen ruimte voor een langdurig coachtraject die niet die zekerheid biedt dat je probleem wordt herkend en opgelost.

En toen las ik over emoties in het Vrouwenbrein en hoe epigenetica een antwoord gaf op de oorzaak van mijn faalangst. En over een strategie die specifiek voor vrouwen de faalangst grondig oplost. Snel, effectief en gegarandeerd. 

Wil je weten hoe?

Ga naar podcast 04 Waarom een specifieke vrouwenstrategie je helpt om impact te maken

Testimonials

Binnen zes dagen was mijn faalangst en niet meer opgewassen tegen mijn verlangen om het verschil te maken, te spreken en te doen wat er echt toe doet.

Zie deze testimonial
Download mijn gratis guide

De 7 stappen naar meer autoriteit op de werkvloer. Zelfs als je onzeker bent.

DOWNLOAD